در طلاق خلع رضایت بنده بابت بذل مهریه شرط میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #07523554

با سلام
خانم من درخواست طلاق عسر و حرج داده که در دادگاه بدوی یک سکه را بخشیده و در دادگاه تجدید نظر مجبورش کردن ۵۰ سکه را بخشید و در دادنامه ذکر شده که طلاق از نوع خلع میباشد و بائن حالا میخواستم بپرسم در طلاق خلع رضایت بنده بابت بذل مهریه شرط میباشد یا نه و اگر جواب مثبت می باشد من بعد از وقوع ۶ ماه طلاق چه کاری میتونم کنم لازم به ذکر است که عسر و حرج هم فقط به خاطر حکم محکومیت به نفقه معوقه به مدت ۱۰ ماه بوده که بنده ۴ سال پیش پرداخت کردم که به نظرم یک رای کاملا خلافی میباشد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت زوج شرط است.می تواندامتناع کند.ولی بعد۶ماه که حکم طلاق قطعی شده مؤیداینست که شمابذل فدیه راپذیرفته آید.درمدت عده زوجه اگرازبذل رجوع می کردشماهم می توانستید رجوع کنید چون طلاق رجعی میشد.اگرطلاق بائن قطعی شده بحث عسروحرج به چه معناست.سالبه به انتفا موضوع است...