آیا من میتوانم در دادگاه اظهار کنم که فقط واسطه بوده ام و پول ها دست شخص دیگری بوده است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۶ #07506076

با سلام
فردی از نظر اخلاق و ایمان بسیار مورد اعتماد بود و در بورس فعالیت میکرد. بنده واسطه همکاران خودم با ایشان شدم و تعدادی از همکارانم مبالغی را به حساب بنده واریز می کردند و من نیز برای آن شخص میفرستادم و قرارداد مضاربه کتبی از ایشان داشتم و هر سودی ایشان میداد من عینا برای همکاران واریز مینمودم.
حال شخص مورد نظر پس از گذشت یکسال بدلیل قبول سپرده های کلان که موجب حیف و میل اموال مردم گردد در زندان بسر میبرد و بنده نیز از ایشان هم در دادگاه کیفری و هم حقوقی شکایت کرده ام
بنده با فروش دارایی خود اعم از خانه ماشین لپتاب و گرفتن مبالغ زیادی وام بخشی از طلب همکاران را پرداخت نموده ام اما پس از گذشت ۷ ماه از شکایت بنده از آن شخص و عدم وصول مطالبات تا امروز همکارانم قصد شکایت از بنده را دارند
حال آیا من میتوانم در دادگاه اظهار کنم که فقط واسطه بوده ام و پول ها دست شخص دیگری بوده است؟؟؟ضمن اینکه حتی سپرده گذاران هم از این قضیه مطلع بوده اند

مشاوره حقوقی بورس
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان پذیر و میسر میباشد
اظهارات خود را می توانید مطرح و اثبات نمایید

سلام
شما مکلف به اجرای تعهدات قراردادی خود هستید
فلذا با بررسی مستندات نظر دقیق تری میتوان عنوان نمود

اظهارات خود را می توانید مطرح و اثبات نمایید..

امکان پذیر و میسر میباشد.

سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر میباشد.
موفق باشید.

با درود بله ممکن است لیکن نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

با شلام
موضوع باید برررسی شود