بعلت سرقت کارت بانکی؛ آیا من میتوانم ان شخص را محکوم کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۲۲ #07492643

با سلام
دوستم کارت عابر همسرم را دزدید و مبلغ را در چندتا مغازه و بنگاه کشیده است کل سرقت ۲۰ میلیون بوده
وقتی مسدود کردیم پرینت گرفتیم فهمیدیم که بنگاه محله خودمون بوده حتی بنگاه هم تایید کرد و فیش را به ما داد گفت اگه شکایت کنید من شهادت میدم که این اقا امده اینجا با کارت شما خونه قولنامه کرده
وقتی به سارق یا همان دوستم که زنگ زدیدم که شکایت میکنم از تو درجواب گفت من شاهد دارم که تو با رضایت خودت کارت عابر بانک را در اختیار من قرار دادی
درصورتی که دروغ میگوید رمز روی جلد عابر بانک بوده من هم که گفته بودم زنم پولامو میریزه کارت روز شمار و واسه خودش پس انداز میکنه این آقا وسوسه شده این کارو کرده
سپاس و تشکر از راهنمایی

مشاوره حقوقی سرقت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید استرداد پول را طبق خرج کرد سارق بخواهید

با سلام باتوجه به اینکه دوست شما بوده و امکان دارد ادعای ایشان مبنی بر رضایت شما موجب رد شکایت کیفری شود بهتر است در دادگاه حقوقی طرح دعوا کنید تا مطمئن باشید نتیجه خواهید گرفت .

بله به عنوان جرم سرقت می توانید علیه ایشان شکایت خود را ثبت کنید

درود بر شما، به جرم سرقت علیه ایشان شکایت نمایید، اثبات ادعای تحویل کارت توسط شما به ایشان، با خودشان خواهد بود.

تحت عنوان سرقت طرح دعوا نمائید. اگر مدعی باشند شما رمز کارت را داده اید، می‌بایست اثبات نمایند.

با درود میتوانید تحت عنوان سرقت طرح دعوا نمائید، اگر مدعی باشند شما رمز کارت را داده اید، می‌بایست اثبات نمایند.
النهایه، شما به‌ حق خویش ولو به طرق حقوقی خواهید رسید.

امکان شکایت وجود داشته و در صورت شکایت ، اگر طرف مقابل مدعی شود که کارت و رمز را از همسرتان دریافت کرده باید این ادعا را اثبات نماید والا محکوم میشود .