میتوانم شکایت کیفری از ایشان داشته باشم برای خیانت در امانت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳ #07475896

با سلام وعرض ادب
متشکر از همه وکلای عزیز که دلسوزانه پاسخ میدهند
من قبلا یک سوال مطرح کردم که خودروی من دست همسرم است و او خودرو را پنهان کرده و خواستم حکم جلب ایشان را بگیرم نشد.چون مادر ایشان قیم او بود و ایشان محجور.خواستم ببینم میتوانم شکایت کیفری از ایشان داشته باشم برای خیانت در مانت؟چون در قرارهای قبلی که رفتیم پیش قاضی ایشان خودشان گفتن که ماشین توی پارکینگ است ولی بعد جابجا کرده که من نتوانم به ماشینم برسم.کیفری شکایت کنم جواب میگیرم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست استرداد خودرو را مطرح کنید ب طرفیت قیم ایشان...باتوجه به توضیحات شما موضوع مشمول عنوان کیفری خیانت در امانت نیست و اساسا شکایت در این زمینه منتفیست

درصورتی که عاقل اموال خود را دست سفیه و یا دیوانه و یا محجور بسپارد و خسارتی به او وارد شود نمی تواند ادعای خسارت نماید اگر همسر شما محجور است ادعای مالی نمی توانید علیه او داشته باشید و باید به طرفیت قیم طرح دعوا نمایید و در مرود شکایت کیفری هم مسئولیتی متوجه او نیست ضمن اینکه در جرم خیانت در امانت باید دلیل بر سپردن مال به عنوان امانت داشته باشید و صرف تحت تصرف بودن عنوان خیانت در امانت صدق نمی کند .

سلام
عنوان جرم خیانت درامانت نیست حسب موضوع وبابررسی جزییات تحت عنوان دیگری میتوانیدشکایت کنید

درود
اگر شکایت کنید نیز به نظر نتیجه ای در بر ندارد زیرا خیانت در امانت مستلزم خیانت نسبت به مال سپرده شده است.

سلام
طرح دعوای خیانت در امانت مستلزم اثبات سپرده شدن مال و امتناع امین از استرداد آن می باشد و با توجه به فرض سوال چون اعلام فرمودین همسرتان محجور بوده اساسا امکان سپردن خودرو به ایشان وجود نداشته و لذا به نظر چنین شکایتی بی نتیجه است

خیر نمی توانید خیانت درامانت نیست