آیا این مساله، شامل حوادث حین کار می‌شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۴ #07472980

با سلام.
من در مسیر مراجعت به محل کار (آژانس هواپیمایی) با موتورسیکلت، دقیقا جلو شرکت، موقع پارک موتور در پیاده رو، پام لیز خورد و در جوی آب کنار پیاده رو افتادم و موتور هم روی زانوی راستم افتاد و آسیب دید.
آیا برای دریافت غرامت دیه (پارگی رباط صلیبی و مینیسک) میتونم اقدام کنم؟ چطور؟
آیا خودم به دلیل بی احتیاطی مقصر شناخته میشم؟ و نداشتن گواهینامه موتور تاثیری داره؟
ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما از موتور سوار شکایت و درخواست معاینه پزشک قانونی کرده و تشخیص ان با کارشناسان می باشد

با سلام تعیین میزان تقصیردر موضوع در صلاحیت کارشناس حوادث ناشی از کار خواهد بود

با سلام
تشخیص تقصیر در جرایم غیرعمد برعهده ی کارشناس مربوطه است

با سلام
شما بایستی بر علیه موتور سوار شکایت و با معرفی به پزشکی قانونی گواهی اخذ نمایید تا در صورت مقصر بودن موتور سیکلت دیه به شما تعلق گیرد و ضمنا در صورت توافق و رضایت مدیر آژانس هواپیمایی اگر تایید نمایند که شما صرفا بخاطر انجام امور آژانس دچار سانحه شده اید از اداره بیمه برای شما حق و حقوقی تعیین خواهد شد .