برای باز پس گیری زمین باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۲ #07408936

باسلام یک زمین در کمر د دارم به متراژ ۵۰۰ متر سند داره الان اقدام کردم برای سند تک برگ مدارک ارسال کردم به اداره ثبت تماس گرفتم جهت پیگیری اداره ثبت میگه که زمین ما جزه اراضی ملی شده برای باز پس گیری زمین باید چکار کنم؟ زمین مال پدر بزرگم بود که ساکن یزد بود اصلا از این موضوع خبر نداشته که روزنامه شده و ساکن تهران نبوده لطفا راهنمایی کنید، و این زمین را به عنوان سهمی ارثیه به ما داده که الان به این مشکل برخوردیم، بعد محضر خانه ای که از انجا اقدام به سند تک برگ کردیم به ما نگفته که زمین جزه طرح ملی شده فقط پول گرفته مدارک ارسال کرده به ثبت

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اراضی ملی باید نسبت به رای صادره اعتراض نمایید تا با بررسی هیات کارشناسی تکلیف آن مشخص شود . در صورتیکه ملی بودن زمین تایید گردد مالکیت پدربزرگ شما منتفی بوده و هیچ ادعایی در خصوص زمین مذکور نمیتوانید داشته باشید .

با سلام اگر زمین ملی اعلام شود حتی نمی توان ما به ازای آن را از دولت دریافت کرد