ایا این عدم پشت نویسی باعث ایجاد مشکل و مقصر بودن کارمند میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۳۵ #07408455

سلام . وصول چک جعلی که در صورتیکه برگه چک جعلی نبوده، اما اطلاعات بصورت ماهرانه جعل شده باشه و حتی مهر و امضا با مهر و امضای سیستم بانک منطبق هست آیا متصدی مقصر شناخته میشه ؟ اورنده چک که چک رو بنام خودش جعل کرده بود ، همون لحظه برگه واریز پر کرد و پول رو به حساب شخص دیگه ای واریز کرد .
اما کارمند فراموش کرد ازش بخاد پشت چک رو امضا کنه .

مشاوره حقوقی جعل
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر سوال تکراریست

بادرودوسلام سوال تکراری می باشد.

کار بانک قصور بوده است .

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد

با احترام سوال تکراریست

سوال تکراری هست قبلا حواب داده شده

باسلام کارمند بایستی جهت پرداخت وجه چک ابتدا احراز هویت انجام میداده...اما موضوع جعل چیزی نیست که قابل تشخیص از سوی عامه وغیرمتخصص باشه ضمن اینکه میگید امضاء با نمونه بانکداری در سیستم مطابقت داشته