معنی این ابلاغ چیه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۷۲ #07387993

در خصوص شکایت ........ مبنی بر جعل و تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات و استفاده از اوراق هویت متعلق به دیگری با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر بعنوان مطلع در این شعبه حاضر شوید در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد. نتیجه عدم حضور جلب

مشاوره حقوقی جعل
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعلت اطلاعاتی در پرونده مطروحه دارید بعنوان مطلع احضار شدید درصورت عدم حضور ممکن است جلب شوید

باسلام
به عنوان کسی که درخصوص پرونده اطلاعاتی دارد جهت توضیحات احضار شدید.باتوجه به اهمیت موضوع پرونده حتما تشریف ببرید.

به عنوان مطلع جهت ثبت اظهارات در تحقیقات کیفری با موضوع ذکر شده به دادسرا احضار شدید و موظف به حضور هستید و در صورت عدم حضور جلب خواهید شد

سلام در یک پرونده کیفری شما به عنوان مطلع دعوت شدید که اظهارتتون اخذ بشه و اگرم حاضر نشید حکم جلبتان صادر خواهد شد .

یعنی بایددرموعدمقرر حضوریابید درغیر این صورت جلب می شوید

سلام و ارادت
جهت ارائه توضیحات بعنوان مطلع از موضوع شما را خواستند .

صرفا به عنوان کسی که اطلاعاتی در خصوص شکایت مطروحه دارد احضار شدید