قانون در مورد تقسیم هزینه چه چیزی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #07354746

با سلام،
ما در یک آپارتمان ۱۲ واحدی ساکن هستیم که شامل ۴ واحد ۱۱۳ متری، ۴ واحد ۹۳ مرتی و ۴ واحد ۶۳ متری هست.
الان قصد ایزوگام کردن پشت بام رو داریم .
طبق کدام ماده قانون باید تقسیم کنیم؟ آیا واحد های ۱۱۳ متری باید پول بیشتری بدهند؟
در کل هزینه ایزوگام با توجه به مشاع بودن پشت بام بطور مساوی باید تقسیم بشه یا متراژی؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق ماده ۴ قانون تملک آپارتمانها حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالکان قسمتهای اختصاصی از مخارج قسمتهای مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمتهای اختصاصی تمام ساختمان
بنابراین آپارتمان‌هایی که بزرگتر هستند باید سهم بیشتری برای هزینه های مشترک از جمله ایزوگام به سقف پرداخت نمایند

با سلام
طبق قوانین آپارتمانها :
هرچند که در صورت تخریب ایزوگام پشت بام، نفوذ رطوبت به سقف طبقه بالایی آپارتمان اتفاق میافتد و نم و رطوبت ساکنین طبقه بالا را اذیت می‌کند ولی هزینه تعمیر و یا نصب مجدد ایزوگام پشت بام برعهده کل ساکنین بوده و بایستی بطور مشترک و مساوی آن را پرداخت نمایند.
در صورتی که متراژ واحد ها مساوی نباشد، هر واحد نسبت به متراژ خود هزینه را پرداخت می‌نمایند.
موفق باشید