اکنون وراث جهت انجام امور زمین زراعی و تقسیم ان بدون حضور وارث مخالف میتوانند اقدام کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۰ #07343079

با سلام
مقدار چند هکتار زمین و یک قطعه زمین مسکونی داریم زمین کشاورزی دارای سند ولی زمین مسکونی فاقد سند می باشد. زمین مسکونی در تصرف یکی از وراث است و ادعا میکند که در زمان حیات پدرمان به او داده شد. در صورتی که این زمین مسکونی به جای حق او از زمین کشاورزی داده شد. ولی اکنون از زمین کشاورزی هم ادعای سهم میکند. و حاضر نیست زمین مسکونی را هم تقسیم کند و سهم بقیه را بدهد و در ان زمین ساخت و ساز انجام داده. و حاضر نیست جهت تقسیم و انجام امور اداری به دیگر وراث وکالت بدهد
۲-آیا امکان این می باشد که او را مجاب به تقسیم زمین مسکونی بین بقیه وراث کنند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر شخصی در خصوص مطالبه خود سندی دارد دیون پرداخت میشود
در غیر اینصورت بر اساس حصر وراثت نقسیم و سهم الارث پرداخت میشود

هر کسی می‌تواند معادل یک سوم اموالش و بدلخواه ببخشد هبه کند وقف کند یا.... در صورتیکه قیمت ملک مسکونی معادل یک سوم کل اموال متوفا است و برادرتون مدرک دارد که متوفا در زمان حیات ملک و با اختیار بهش داده کاری نمیشه کرد ولی در غیر اینصورت می‌شود با ارائه درخواست انحصار وراثت اموال را طبق قانون و پس از کسر بدهی‌ها، مالیات و هزینه های متعارف تقسیم کرد.

با سلام
بدوا انحصار وراثت و سپس تقسیم ماترک نمائید تا هر کدام از وراث به سهم الارث قانونی خویش برسد

با سلام
دوست عزیز در تقسیم ماترک متوفی : اگر شخص برای ادعای مالکیت خود مدرک محکمه پسند ارائه داد که هیج در غیر اینشورت بر اساس گواهی انحصار وراثت می توانید تقسیم مال را بنمایید و از کسی که تصرف ملک است در خواست اجرت المثل ایام تصرف کنید