با توجه به اینکه دادگاه حقوقی مکلف به تبعیت از دادگاه کیفری میباشد و من و خوانده در پرونده میباشیم تصمیم قاضی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #07311066

سلام
بنده چهار سال پیش ماشینی را از یکی از دوستان خریداری نمودم و پول ان را هم کامل پرداختم و به دلیل اعتمادی که داشتم و البته سهل انگاری قول نامه ای ننوشتیم.چون پلاک و سند به نام برادر فروشنده بود بعد از ۱۸ماه آنها شکایت مرا به جرم خیانت در امانت کردند و گفتند ماشین را امانت گرفته و فرار کرده.در دادگاه بنده منع تعقیب خوردم و در حکمم نوشته شد معامله و قرار داد بیع طرفین محرز است بنابراین قرار بر استرداد نمی باشد و حکمم قطعی شد. بعد از آن برادر فروشنده که پلاک و سند بنامش بود در دادگاه حقوقی از من و برادر خودش شکایت کرد البته شکایت او از برادرش صوری بود وان دو با هم تبانی کرده بودند و در دادخواستش درخواست استرداد مال منقول و اجرت المثل کرده. دادگاه بعد از چند جلسه تحقیقات پرونده را به کارشناس جهت قیمت خودرو در زمان معامله و تعیین اجرت المثل ارجاع داد. حالا با توجه به اینکه دادگاه حقوقی مکلف به تبعیت از دادگاه کیفری میباشد و من و برادرش که همان فروشنده میباشد به عنوان خوانده در پرونده میباشیم تصمیم قاضی چیست. لطفا راهنمایی کنید.ممنون از وکلای محترم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم دادگاه کیفری برای دادگاه حقوقی لازم الاتباع است ولی استدلال بازپرس را نمیتوان رای نامید و از این رو موضوع مطروحه ربطی به تبعیت دادگاه حقوقی از کیفری ندارد .