بعد چند وقت ابلاغیه صادر میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۴ #07298182

سلام
من ۱۰ ماه پیش تصادف کردم عابر بودم اشتباه من این بود خودم رفتم اورژانس سر صحنه تصادف اورژانس نیومد ماشینی که بهم زد فرار کرد من چشمم اسیب دید شکایت کردم تنها مدرکی که میونستم ثابت کنم فیلم تصادفم بود که از دوربین نداربسته یکی از مغازهای جای که تصادف کردم بگیرم فرستادنم برای پزشک قانونی بعد چند بار رفتن به اونجا تایید کردن بر اثر تقادف چشمم اسیب دیده دادیار پرونده کروکی تصادف رو خواست که مامور راهنمایی رانندگی و انتضامی هم تایید کردن صحنه تصادف رو و قرار شد دیه از بیمه بگیرم زمانی که پرونده رفت زیر دست قاضی وقت دادگاهی دادن وقتی رفتم قاضی بدون توجه به مدارک پرونده و فیلم تصادف تاکیید بر این داشت من بر اثر دعوا چشمم اسیب دیده و از طرفی مامور بیمه میگفت دست به یکی کردی با راننده ماشین که از بیمه خسارت بگیری
بعد چند هفته رای صادر شد قاضی رای رو به نفع بیمه داد اعتراض زدم پروندم رفت برای دادگاه تجدید نظر بعد ۲ ماه حالا پیام امده رای صادر شد ۲ تا سوال یکی اینکه مگه میشه بدون اینکه من حضور داشته باشم تو دادگاه از خودم دفاع کنم توضیحات بدم قاضی بیاد رای صادر کنه دوم اینکه ابلاغیه ای برای من نیومده الانم هم که تو تعطیلات هستیم بعد چند وقت ابلاغیه صادر میشه میتونم ببینم رای چی هست

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا مدارک برای صدوررای, کافی بوده وایشان رای صادر کرده در دادگاه تحدیدنظر طی, لایحه ای اعتراضات خورا نوشته وتحویل دهید

هرگاه جرم از جرائم مستوجب مجازات های حدود، قصاص و جرائم غیرعمدی مستوجب بیش از نصف دیه و یا جرائم تعزیری درجه چهار و پنج باشد به طور مطلق و در جرائم تعزیری درجه شش و هفت در صورت محکومیت به حبس و در سایر جرائم در صورت اقتضاء، دادگاه تجدیدنظر با صدور دستور تعیین وقت رسیدگی، طرفین و اشخاصی را که حضورشان ضروری است احضار می کند. طرفین می توانند شخصا حاضر شوند یا وکیل معرفی کنند. در هر حال عدم حضور یا عدم معرفی وکیل مانع از رسیدگی نیست.»