ما میتوانیم مراجعه کنیم و دیوار فعلا مجدد بالا بکشیم جهت امنیت تا اعتراض و شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۶ #07289383

باسلام
درشهرستان ملکی که مالک بنده هستم و در زمان خرید اطلاعی از مسیر عبوری از وسط ملک داده نشده و طبق نقشه هوایی و ریش سفیدان روستا از قدیم هم چنین مسیر عبوری نبوده اما بدلیل اینکه این ملکها به موازات هم بصورت گندم زار بوده اند و همگی به جاده اصلی راه دارند اما این شخص شاکی در چند سال قبل اقدام به عبور گاو و گوسفندان بصورت مورب از این زمین‌ها میکرده به جای مسیر مستقیم حدود سه سال پیش که اقدام به خرید این قطعه زمین نمودیم دور آن را برای محافظت دیوارکشی کرده و مجوزی جهت ایجاد کارگاه خشک کن میوه از جهاد گرفته شد ‌و کارهای تبدیل سند قولنامه روستایی به سند رسمی تقریبا به اتمام رسیده و لیکن این شخص سه سال پیش از همسرم شکایت کردند و مدام به دنبال باج گرفتن و رضایت بودن و نهایتا متاسفانه باتوجه به ساکن ان‌جا بودن آن شخص و رشوه هایی که دادن (گاوداری دارد) موفق شد وکیل ایشون حکم تخریب درمسیری که ادعا میکرد بگیرد و مانیز هم‌ ولایتی هستیم اما ساکن تهران ، دیروز بدون اطلاع با مامور پاسگاه آن هم در زمانی که ریس پاسگاه آن محل حضور نداشته اقدام به تخریب دیوار نموده اند به طول سه متر از هر طرف (متراژ زمین ما ۲۰۰در ۱۵ بصورت قطعه مستطیلی میباشد ) اگر اموال ما آنجا به سرقت برود چون ما اتاق و انباری و.. ساخته دارای پول خورشیدی و موتور برق ‌و تانکر اب و.،، کلی وسایل داخل ملک داریم ، سوال من این است که آیا اللن ما میتوانیم مراجعه کنیم و دیوار فعلا مجدد بالا بکشیم جهت امنیت تا اعتراض و شکایت کنیم؟ ملک در اذربایجان است و کلی برف اونجا هست بی انصاف ها نکردن اطلاع بدند حضور داشته باشیم . سوال دومم این که چون ملک بنام من بوده شاکی این سه سال از همسرم شکایت ‌و پیگیر بوده می‌توانم بعنوان شکایت ثالث اقدام کنم ‌و توقف عملیات اجرایی همچین چیزی شنیده ام؟ یا از ‌پاسگاه آن محل شاکی بشوم لطفا راهنمایی کنید ،سپاسگزارم .

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،با توجه به اینکه دعوا درست و به طرفیت مالک مطرح نشده درخواست توقف عملیات اجرایی داده شود.

باسلام
با توجه به مدارک و مستندات و دستور قضایی میتوانید از طریق اجرائیه کارتون را پیگیری نمایید.و کلانتری هم بعنوان ضابط قضایی مجری حکم بوده،و شما علیه ایشان نمیتوانید شاکی شوید.

سلام اگر شکایت بر علیه مالک صورت نگرفته تقاضای دستور موقت برای توقف عملیات اجرا و اعاده به وضع سابق متصور است ضمنا برای وجود حق عبور باید مدارک و مستندات بررسی شود همچنین کلانتری به عنوان ضابط قضایی مجری حکم بوده و شکایت علیه ایشان بلا اثر است

موضوع و مستندات نیاز به بررسی دارد

"با سلام"
جزئیات موضوع نیازمند بررسی میباشد
در هر صورت بایستی از طریق اجراییه حکم پیگیری نمایید و کل مدارک خود را برای وکیلی جهت مشاوره حضوری تقدیم نمایید

با سلام
اگر شما دارای مالکیت در ملک موصوف بوده اید ولی طرح دعوی به جای شما علیه همسرتان صورت گرفته، می توانید به آن اعتراض ثالث نموده و تقاضای توقف اجرا یا اعاده به وضع سابق را بنمایید.

درود بر شما، شکایت بایستی به طرفیت مالک انجام میگرفت، در خصوص اجرا نیز اصولا بایستی به شما خبر میدادند، بهتر است مساله را از مرجع صدور اجرائیه پیگیری نمایید، یا به احدی از وکلای متخصص وکالت دهید تا ایشان اقدامات مقتضی را به عمل آورند.