شکایت از فرزند، اخراج از منزل بابت توهین، فحاشی و مصرف موادمخدر

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۶ #07281889

۱۰ ساله جدا شدم. فرزند دختری ۱۸ ساله دارم که حضانتش با پدرش هست. اما چندساله اومده پیش من و مدام به من توهین و فحاشی می‌کنه، جیغ و داد می‌کنه و باعث آبروریزی من و سلب آسایش همسایه‌ها شده و من امنیت جانی و روحی ندارم. اعتیاد به گل داره و پدرش بهش نفقه نمی‌ده. چطوری می‌تونم از خانه‌ام بیرونش کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به لحاظ حقوقی ایشان مسیولیت کیفری دارد و میتوانید از ایشان شکایت کنید ولی جنبه های قانونی ممکن است راه حل مناسبی برای حل مشکل شما نباشند

ایشان از حضانت خارج شده و شما میتونید به مراکز ترک اعتیاد ایشان را تحویل دهید.

سلام
بنظرم به جای شکایت کردن
به مراکز درمان ترک اعتیاد بفرستید تا اعتیادش درمان بشه
از همسرتون هم میتونید بابت نفقه ی دختر تون شکایت ترک انفاق کنید

با سلام
راه حل قانونی خاصی جز شکایت کیفری توهین یا مزاحمت متصور نیست. با توجه به رابطه مادر فرزندی، در صورت امکان وی را نزد روانپزشک ببرید یا به مراکز ترک اعتیاد معرفی نمایید.

سلام وقت بخیر
اقدام قانونی خاصی در این خصوص متصور نیست. البته در صورت وجود شرایط خاص میتوانید از وی به عنوان سلب آسایش و اذیت و آزار شکایت کنید ولی توصیه می شود وی را به کلینیک ترک اعتیاد معرفی نموده تا درمان شود.

باسلام بجای اقدامات قضایی که چاره ساز نیست چه بسا نیازمند ارجاعش به روانپزشک باشد تا با تجویز دارو به آرامش برسد علی ایحال شما میتوانید با شماره تماسهای ۱۴۸۰( بهزیستی) و یا با ۱۲۳ (اورژانس) آسیبهای اجتماعی معضل را در میان تا انشالله به نتیجه مطلوب برسید.