میتوان تقاضای کسر از حقوق داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۰ #07252759

با سلام
برای شخصی که اقساط مهریه را به صورت ماهی ۲ سکه و به تعداد ۱۶۰ سکه در مجموع پرداخت نموده و اکنون بیش از یک سال است که پرداخت ننموده، با توجه به کارمند بودن ایشان و در ضمنی که ایشان متاهل و دارای دو فرزند از ازدواج بعدی میباشند و یک فرزند هم از ازدواج اول دارند که ماهیانه بابت آن هم نفقه پرداخت میکنند.
در صورتیکه مالی جهت معرفی به دادگاه ندارند
۲- آیا معادل اقساط دو سکه ماهیانه تبدیل به کسر از حقوق میگردد یا یک چهارم از حقوق فعلی؟
۳-اقساط عقب افتاده یک سال و نیم گذشته به چه صورت قابل وصول است؟

با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
معمولا یک چهارم از حقوق توقیف میگردد
میتوانید قبل از توقیف اقدام به دادخواست اعسار مجدد و تعدیل دهید تا به نسبت شرایط تقسیط گردد

با سلام
به دلیل اینکه مهریه معوقه دارید و نیز مهریه مابعد نیز در راه است لذا شما میتوانید با تقدیم دادخواست اعسار و یا تعدیل از پرداخت مهریه معوقه و نیز مهریه ما بعد را با حضور دو شاهد بر عدم تمکن مالی شما در دادگاه ، شما معسر شناخته شده و بصورت اقساط بلند مدت با مدت بازپرداخت چند ماه موافقت گردد .
حال جهت توقیف حقوق شما ( که بایستی یک چهارم حقوق شما مسدود گردد ) با درخواست شما و موافقت دادگاه انجام خواهد شد .
مهریه معوقه نیز باید پرداخت شود تا خدای ناکرده زوجه برای شما حکم جلب نگیرد لذا بهتر است برای همه معوقات و مابعد دادخواست اعسار دهید .
موفق باشید

در صورت عجز از پرداخت اقساط و با توجه به افزایش شدید قیمت سکه نسبت به زمان صدور حکم اعسار میتوانید تقاضای تعدیل اقساط را مطرح نمایید تا دادگاه مورد بررسی قرار داده و اقساط جدیدی متناسب با درآمدتان معین نماید .

با سلام
در صورت عدم پرداخت تقسیط مهریه توسط زوج میتوان با اعمل ماده ۳ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی زوج را لغایت تادیه محکوم به حبس نمود