میخوام بابت جعل مدرک در دادسرا یا دادگاه شکایت کنم باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۹ #07240125

سلام
من از کارفرما در اداره کار شکایت کردم من روزی ۱۲ ساعت کار کردم و شاهد هم دارم خود کارگر ها و مهندس های پروژه هم شاهد هستند ولی کارفرما واسم ۷ ساعت رد کرده و من هیچ مدرکی ندارم(اداره کار گفت باید مدرک داشته باشی )

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
این موضوع جعل نیست باید بتوانید در همان اداره کار ساعت کار خود را ثابت کنید.

با درود جعل نیست، می‌توانید حقوق خویش را مطالبه نمایید

شهود خود را به اداره کار ببرید و در آنجا مسئله را حل کنید ولی پیشنهاد شکایت کیفری نمی شود

درود بر شما، جعل در این مورد منتفی‌ست، لذا با این شکایت راه به جایی نخواهید برد.

سلام، شکایت خود را با استناد به شهادت شهود مطرح نمایید

با سلام با توجه به مستندات حضور شما در کارگاه مثل شهادت شهود همکاران،ساعت زنی حضور غیاب،غیر... از اداره کار درخواست بازرسی، تحقیق اقدام نماید اداره کار موظف است با توجه به درخواست شما اقدام لازم مقتضی فرماید
نکته
( همچنین چنانچه با توجه به مشکل شما اداره کار مذکور اقدامی نکرد می توانید وارد سامانه بازرسی وزارت کار رفاه اجتماعی شوید درخواست خودتان را مطرح نماید )

موضوعی که بیان کرده اید فاقد وصف مجرمانه بوده و قابل پیگرد قضایی نیست .