رضایت همسر برای عمل اجباری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #07237440

سلام وقت بخیر
من در حال جدا شدن از همسرم هستم و ۹ماهه که در منزل پدرمم میخواهم عمل بینی انجام بدهم اما بیمارستان رضایت همسر میخواهد
از چه راه قانونی میتوانم بدون رضایت ایشان عمل کنم؟
آیا میتوانم از دادگاه نامه ای بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای چنین امری اصلا نیای به اذن همسر ندارید می توانید راسا اقدام نمایید

اگر فرد متقاضی عمل بالاتر از سن ۱۸ سال باشد، چه متاهل و چه مجرد، نیازی به امضا و رضایت ولی و یا شوهر خود ندارد و بر اساس قانون می‌تواند به تنهایی برای جراحی زیبایی و یا هر عمل دیگری اقدام کند.

با سلام شما چون همچنان در عقد همسرتان می باشید نیاز به اذن ایشان می باشد مگر اینکه ثابت نمایید این عمل ضروری می باشد و عدم عمل باعث ایجاد خطر و یا سختی برای شما می شود (به نظر می رسد عمل بینی تحت این شرایط نباشد)

سلام
باتوجه به اینکه شما هنوز متارکه ننمویده اید، همچنان نیاز به اذن همسرتان دارید