محاسبه دیه راننده مقصر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #07233250

با سلام خسته نباشید
اگر امکانش هست دیه بنده را محاسبه کنید(راننده مقصر)

۱.جوشگاه پارگی بخیه شده سمت چپ پس سر(دامیه)
۲.سیاه شدگی درحال جذب قدام قفسه صدری
۳.دو جوشگاه پارگی درحال التیام خلف ساعد راست(هر کدام جداگانه دامیه)
۴.سیاه شدگی درحال جذب سمت چپ پل بینی
۵.آسیب متوسط نسوج نرم شانه راست و شانه چپ و ساعد راست( ارش یک درصد )
۶.شکستگی مهره ۷ گردنی بدون جابجایی ( ارش ۱۰درصد)

با تشکر از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
۱.جوشگاه پارگی بخیه شده سمت چپ پس سر(دامیه) .......دو صدم دیه کامل
۲.سیاه شدگی درحال جذب قدام قفسه صدری :......سه هزارم دیه کامل
۳.دو جوشگاه پارگی درحال التیام خلف ساعد راست(هر کدام جداگانه دامیه) :.....جمعا دو صدم دیه کامل
۴.سیاه شدگی درحال جذب سمت چپ پل بینی: ......شش هزارم دیه کامل
۵.آسیب متوسط نسوج نرم شانه راست و شانه چپ و ساعد راست( ارش یک درصد ) : .....یک صدم دیه کامل
۶.شکستگی مهره ۷ گردنی بدون جابجایی ( ارش ۱۰درصد) :......ده درصد دیه کامل
هر درصد دیه کامل معادل ۳/۳۰۰/۰۰۰ تومان
هر هزارم دیه کامل معادل ۳۳۰/۰۰۰ تومان

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی بعد از معاینات پزشکی قانونی اقدام به تعیین ارش توسط پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر از سوی قاضی پرونده گردد تا از روی این ارش و درصد بتوان محاسبه دیه متعلق به شما را محاسبه نمود .
۵.آسیب متوسط نسوج نرم شانه راست و شانه چپ و ساعد راست( ارش یک درصد ) : ۳/۳۰۰/۰۰۰ تومان
۶.شکستگی مهره ۷ گردنی بدون جابجایی ( ارش ۱۰درصد) : ۳۳/۰۰۰/۰۰۰ تومان