ایا میتونیم از اداره ثبت و املاک شکایت بکنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۱ #07192083

با سلام
زمین زراعی البته بگم اراضی ملی بوده قبل از اصلاحات ارضی اختلاف با چند نفر دیگر داشتیم و در زمان قانون اصلاحات ارضی هم شامل ان منطقه و در ملک مورد نظر نشد یعنی سابقه ثبتی ندارد و سابقه اختلاف در سال ۱۳۳۷ شروع شد و تا سال ۱۳۸۲ ادامه دشت تا پدربزرگ من در سال ۱۳۸۲ خلع یده شد ملک مورد نظر قباله چندین سال داریم و حدود ۵۰ سال به بالا پروانه چرا داریم و ملک مورد نظر در پروانه چرا می باشد که بهش اشاره شده مرتع و اراضی منطقه مورد نظر نزدیک به ۵۰ سال به بالا در ملک مورد نظر قبرستان اقوام خود در دو منطقه وجود دارد و اگر شاهد هم بخواهیم حداقل ۱۰۰ نفر به بالا سوگند یاد میکنند که زمین در سال ۱۳۳۰ تا سال ۱۳۹۴ زیر کشت ما بود که در سال ۱۳۹۴ تا به الان منع کشت شده است
شایان ذکر است ملک مورد نظر در سال ۱۳۸۶ ثبت گردید که هیچ گونه اطلاعی در ثبت نداشیم یعنی عشایر بودیم ملک مورد نظر در چهارمحال بختیاری می باشد و ما ساکن استان خوزستان و سواد نداشیم و افرادهایی که زمین ثبت کردند هیچ گونه سابقه کشت در ان ندارند ملک مورد نظر انها همسایه ما شمال پروانه چرا ما هستند
حالا طبق قانون اگر زمین قبل از ملی شدن سوال ۱۳۴۲ سابقه کشت داشته باشد متعلق به انهایی می باشد که در ان کشت می کردند
حالا سوال من این است ایا میتونیم اثبات حق بکنیم
سوال دوم ایا میتونیم از اداره ثبت و املاک شکایت بکنیم
با تشکر از وکیل محترم خواشمند هستم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب اظهارات شما یکبار حکم خلع ید علیه شما صادر شده است بنابراین ضروری ست مدارک و مستندات بررسی شود.

سلام، شما ببینید افرادی که سند رو ثبت کردند از کجا معرفی به ثبت شده اند چون اداره ثبت مرتکب جرم نشده و اگر منابع طبیعی این عمل را انجام داده تخلف محرز هست چون شما سالها در تصرف مالکانه داشته اید ابتدا بایستی به شما واگذار می‌گردید لذا ابتدا از طریق ثبت اسناد جویا شوید که از چه طریقی سند بنام ایشان به ثبت رسیده است