موتور تایلندی خریدم ولی موتور اندونزی بهم تحویل دادند چه شکایتی کنم از موتور فروشی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۶ #07152569

سلام بنده چند روز پیش موتوری خریدم از یک موتور فروشی و چون شرکت هوندا از در دو کشور تایلند و اندونزی تولید میشه موتور تایلندی هم گرونتره هم خوش فروش تره تو بازار من مراجعه کردم به موتور فروشی و گفت این تایلندی هستش و خریدم و حالا متوجه شدم که این موتور اندونزی هستش و حالا که فتم میگم شما تایلندی به من فروختی میگه چشماتو بازمیکردی میدیدی
حالا چه شکایتی کنم ازشون ضمنا تو قرارداد نوشته شده (کلیک یعنی تایلندی)
چون اختلاف قیمت تایلندی و اندونزی زیاده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه تو قرارداد هم کلیک ذکر شده میبایست ابتدا تقاضای تامین دلیل مطرح کنید و سپس اثبات نمایید

سلام. ابتدا یک اظهارنامه بفرستید مبنی بر تخلف از شرط موجود در قرارداد و حق فسخ شما و از نطر شما قرارداد فسخ شده و اینکه ثمن شما را برگردونن. و مرحله بعد دادخواست تایید و تنفیذ فسخ به علت تخلف از شرط موجود در قرارداد و استرداد ثمن.