آیا در صورت صدور حکم مبنی بر عدم طلاق می توانم مجددا دادخواست طلاق مطرح نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۲ #07125337

با سلام
بنده دو مدرک مبنی بر ضرب و جرح همسرم محکوم به دیه دارم.بگذریم از اینکه بار اول دادخواست طلاق مبنی بر عسر و حرج دادم و قاضی ها حتی دیوان عالی نوشتن در طول یه سال دوبار ضرب و شتم موجب عسر و حرج نمیشه و رد کردن دادخواستم رو با اینکه اعلام کرده بودم مهریه ام رو هم می بخشم
میخواستم بپرسم با دادن دادخواست طلاق حتی رد شدنش برای چندین بار با موضوع عسر و حرج و بذل مهریه می تونم اخر سر طلاقمو بگیرم؟
بار دوم حتی اگه رد بشه و بار سوم و چهارم باز دادخواست طلاق بدم با موضوع عسر و حرج و بذل مهریه آخر سر می تونم طلاق بگیرم؟
طلاقمو میدن؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات شما . می توانید طلاق بگیرید

با سلام ووقت بخیر
طلاق زوجه منوط به داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد و درصورت اثبات قابل پیگیری می باشد . علی ایحال میتوانید مجددا دادخواست طلاق دهید . و اینگه منوط به نتیجه شود بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .