همسرم میتواند به علت کارکردنم بدون اجازه ی ایشون از من شکایت کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۳۵ #07117189

سلام شبتون بخیر
من به دلیل دوبار خیانت کردن همسرم و سیگار و مشروب خوردن و..... میخوام از همسرم طلاق بگیرم، ولی هنوز اقدامی نکردم و حدود ۱ ماه هست که خونه پدرم هستم.
هیچی پولی هم بهم نمیده و من بخاطر شرایطم مجبورم کار کنم.

میخوام بدونم همسرم راجب کار کردن من بدون اجازه میتونه شکایتی بکنه؟

و دوم اینکه ایا خروج از خانه عدم تمکین محسوب میشه و نفقه تعلق نمیگیره؟

ومن تو این شرایط اصن حق نفقه ندارم واقعا؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر اصولا زوج نمی‌تواند مانع اشتغال زوجه گردد مگر در موارد خاص.

باسلام
اگر شغل منافی مصالح و شان خانوادگی باشد زوج میتواند از دادگاه تقاضای منع اشتغال بگیرد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگر شغل منافی مصالح و شان خانوادگی باشد زوج میتواند از دادگاه تقاضای منع اشتغال شمارا بخواهد .

میتوانید مهریه را مطالبه نمایید و در خواست دریافت نفقه گذشته و حال را نمایید ، در صورتی که ایشان الزام به تمکین نماید و شما بتوانید اثبات نمایید که بدلیل عسر و حرج منزل را ترک نموده اید شامل نفقه میشوید . همسرتان اگر شکایت نماید میتواند مانع کار کردنتان گردد .

ترک منزل بدون رضایت همسرتان و عدم سکونت در متزل مشترک نشوز محسوب می شود و شما به علت ناشزه بودن قانونا مستحق دریافت نفقه نیستید.
مرد نمی تواند مانع کار کردن همسرش شود اگر شغل با شان خانوادگی منافات نداشته باشد
شرب خمر اگر در حد اعتیاد باشد به استناد بند عقد نامه می تواند مستند شما برای طلاق باشد

شوهر نمی تواند مانع کارکردن شما شود .
خروج ازخانه ( یعنی ترک منزل مشترک ) یعنی عدم تمکین . ودرصورت اثبات ، زن مستحق نفقه نیست .

سلام خروج از خانه نفقه را از شما سلب می کند . چون ناشزه می شوید . در خصوص کار کردن اگر شغل شما منافی مصالح خانوده باشد می تواند از طریق دادگاه مانع اشتغال شما شود . در خصوص شرب خمر اگر اعتیاد زوج به این کار اثبات شود می توانید طلاق بگیرید .