آیا سابقه بیمه برای ما رد میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #07065167

با سلام
بنده در یک مدرسه ی غیر انتفاعی امسال مشغول به کار شدم و متاسفانه به دلیل شیوع کرونا از ماه اسفند به صورت حضوری در مدرسه نبودم ولی همچنان فیلم تدریس و تدریس های آنلاین رو انجام میدادم،اما کارفرما از اول اسفند دیگر بیمه ما را پرداخت نکرد و بعد از دو ماه به ما حقوق اسفند و فروردین را داد،و در این ایام بدون اینکه ما اطلاعی داشته باشیم برای ما ترک کار زدند، و از آن طرف به ما گفتند که شما وارد سایت بیمه بیکاری شوید و بخاطر کرونا ثبت نام کنید و حوادث غیر مترقبه را انتخاب کنید
در آن زمان که ما ثبت نام کردیم هیچ حقوقی دریافت نکرده بودیم و بخاطر دریافت حقوق ثبت نام را انجام دادیم
در حال حاضر که تصویب شد و اداره بیمه برای ما حقوق اسفند و فروردین را واریز کردند، کارفرما کاملا حق به جانب از ما خواستار برگرداندن مبلغ پول اسفند و فروردینی هست که خودش واریز کرده بود،ولی در حال حاضر هنوز تکلیف بیمه ما مشخص نیست و از اسفند هیچ بیمه ای برای من رد نشده،میخواستم بدانم کار ایشان غیر قانونی است؟ و من میتوانم پولی را که به من به عنوان حقوق دادند به آنها بازنگردانم تا زمانی که تکلیف بیمه ام مشخص میشود ؟ ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدرسه حق بازگرداندن حقوق را ندارد و شما بابت اسفند و فروردین می توانید برای واریز بیمه شکایت کنید