امکان تعلق ارث برای زوج هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۰ #07030636

بعد از فوت زوجه در زمان عده در طلاق خلع نوبت اول که زوجه رجوع به ما بذل مهریه خود را هم از خود ساقط کرده، و۴۰ میلیون چگ تضمینی بابت اجرت المثل دریافت کرده

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در طلاق رجعی چون بطور کلی علقه زوجیت از ببن نمی رود، ارث میبرد.

درود خیر به زوج ارث نمی رسد.

صرفا در طلاق رجعی زن و شوهر در ایام عده از هم ارث خواهند برد و در طلاق های دیگر اختصاص سهم الارث ب هردو ساقط خواهد شد و طرف مقابل هیچ ادعایی در این خصوص نمی تواند داشته باشد

با توجه به رجعی نبودن طلاق زوج از زوجه ارث نخواهد برد

سلام
وقوع هر نوع طلاقی بین زن و شوهر - به غیر از طلاق رجعی - باعث می شود آنها از ارث بردن از یکدیگر محروم شوند الا در طلاق رجعی که در ایام عده، زن و مرد از هم ارث می برند

سلام و درود، در فرض اخیر زوجه در زمان عده ی بائن فوت نموده و به زوج ارثی نخواهد رسید؛ موفق باشید.