استرداد وجه ملک چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۰ #06980350

منزلی سال ۸۸ خریداری به نام زوجه زدم تمامی چک و اقساط به مدت ۱۰ سال از حساب خودم پرداختم و رسید بانکی دارم الان بخواهم وجوهم را پس بگیرم امکان دارد؟
( در صورت اثبات پرداخت از طرف شما خسارت منتفی است )
میتوانم خسارت بگیرم کدام درست است؟
لطفا بیشتر راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بایستی به استناد رسید های پرداختی مطالبه وجه نمایید ولی اثبات ادعا با شماست .

درودها در صورتی که وجوه را قبل از انتقال رسمی ملک پرداختید امکان مطالبه ندارید و اگر بعد از انتقال ملک پرداختید در صورتی مطالبه امکانپذیر است که با اجازه پرداخته باشید والا پرداخت دین دیگران بدون اجازه قابل مطالبه توسط پرداخت کننده نخواهد بود موفق باشید