قاضی در رای نهایی خود بدلیل تناقض در اظهارات شاهد و سوگند خوردن متهم رای بر برائت داده است،آیا در حق شاکی اجحاف نشده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۵۲۴ #06976121

اگر یک فعل جرمی رخ داده باشد و شاهد در اظهاراتش، واقعه را در کلانتری کلی گفته باشد که متهم، شاکی را هل داده و به زمین خورده و باعث مصدومیت شاکی شده است و درحضور بازپرس، شاهد واقعه را با جزییات بیشتر گفته باشد که متهم دست شاکی را پرت کرده و به قفسه مغازه خورده و مصدوم شده است، در هر دو صورت جرمی از طرف متهم رخ داده است و به تایید پزشک قانونی هم رسیده است ولی قاضی در رای نهایی خود فقط بدلیل تناقض در اظهارات شاهد و سوگند خوردن متهم رای بر برائت متهم داده است.آیا به نظر شما اجحافی درحق شاکی نشده است؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با تفاسیری که شما گفتید وقوع جرم محرز نیست

سلام باید اظهارات اصحاب پرونده دقیق مطالعه شود تا بتوان اظهار نظر کرد . اعتبار شهادت شهود به نظر دادگاه است .

با سلام باید شهادتی که شاهد داده بررسی شود
ولی شما میتوانید تجدیدنظر خواهی کنید

بحث احجاف با تشخیص و علم قاضی در دادگاه کیفری متفاوت است، شاید حق کسی در پرونده اجحاف شود ولی رسیدگی دادگاه مبتنی بر دلایل است و بدون وجود دلایل مثبته و در پرونده کیفری بدون وجود حتی علم‌قاضی نمیتوان انتظار محکومیت داشت.