کارفرما سفته حسن انجام کار را اجرا گذاشته، چه کار باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #06945549

سلام خسته نباشید.
من حدود سه ماه توی شرکت کار می کردم، یک سفته بات حسن انجام کار به مبلغ ۲۰ میلیون تومن گرفتن ازم. من به دلیل اینکه مطالباتم رو بهم ندادن اداره کار شکایت کردم و حکم را به نفع من صادر کردن.
الان کارفرمای من سفته من را در حل اختلاف به جریان درآورده.
داخل سفته نوشتم بابت حسن انجام کار.
قرار داد هم دارم که شماره سفته نوشته شده و داخلش گفته بابت حسن انجام کار.
می خواستم ببدینم کارفرما می تونه سفته منم و وصل کنه؟
بندهای قرار دادم رو براتون میزارم:
طرف دوم قرارداد می بایست یک یا چند فقره سفته به میزان مجموع دویست میلیون ریال معادل ۲۰ میلیون تومان به شماره ی ........ بابت حسن انجام کار به طرف اول پرداخت نماید در صورتیکه خسارت های فعالیت و کارکرد طرف دوم به طرف اول وارد گردد می تواند نسبت به سفته ها در مراجع مربوطه اقدام نماید.
۲- هر یک از بندهای در قسمت قراردادی شرح وظایف در صورتیکه به صورت ناقص و یا معیوب انجام گیرد طرف اول بابت خسارت وارده می تواند نسبت به جبران خسارت سفته اقدام نماید.
۳-سفته های دریافتی از طرف دوم بابت وجه التزام قراردادی بوده و قابلیت هر گونه اقدام نسبت به آن میسر می باشد و عناوینی همچون امانی و ضمانتی نسبت به سفته ها قابلیت اعمال نخواهند داشت.
۴- مواردی که بر حسب قصور طرف دوم خسارت های مالی متعددی به طرف اول وارد می آورد می بایست به جبران خسارت های وارده طرف اول اقدام نماید که از پرذاخت محل سفته ها بلااشکال می باشد.
۵-در هر یک از بندهای فوق پرداخت خسارت های مالی و معنوی که از طریق همین قرارداد به طرف اول وارد می گردد پرداخت امور خسارتی از محل سفته ها بلاشکال می باشد.

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات امر مبنی بر اینکه این سفته برای حسن انجام کار بوده است بایستی در صورت به اجرا گذاردن آن یا انتقال به دیگری بر علیه کارفرما شکایت خیانت در امانت را مطرح نمود

با سلام
در اجرای چنین سفته ای اصل بر وقوع خیانت در امانت است، مگر اینکه تقصیر کارگر در خسارت وارده مورد ادعای کارفرما، اثبات گردد...

با سلام و احترام
راسا توسط کارفرما قابل مطالبه نیست و باید تقصیر کارگر در مرجع قضایی احراز شود
ولی اگر کارفرما آنرا به دیگری انتقال دهد می‌توان از کارفرما به اتهام خیانت در امانت شکایت کرد