چگونه وقتی پول پیش ندارد؛ میتونم اجاره های معوق رو بگیرم و حکم تخلیه رو هم اخذ کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۶ #06939770

سلام
بنده مستاجری دارم که علیرغم خواست بنده از مرداد ماه تاکنون حاضر به تخلیه نشده ... البته درخواست صدور حکم تخلیه دادم که هنوز با گذشت حدود ۳ ماه در نوبت رسیدگی دادگاه تجدید نظر می باشد . مستاجر طی این مدت ( بیش از ۴ ماه ) مبلغ اجاره ماهیانه رو هم پرداخت نکرده است ... ضمن اینکه ودیعه اولیه هم تنها کفاف حدود ۱ ماه رو میدهد... لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست مطالبه اجور معوقه را علیه مستاجر مطرح کنید

با درود
نسبت به پس از اتمام مدت اجاره می‌بایست اجرت المثل مطالبه کرد نه اجاره بها.
برای مدت اجاره، اجور معوقه را مطالبه نمایید (نسبت به آنچه پرداخت نشده)

درود بر شما، می‌توانید دادخواست مطالبه اجور معوقه علیه ایشان تنظیم نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، می‌توانید از اموال و حساب های بانکی و مالی ایشان توقیف نمایید.

با سلام و احترام شما می توانید بعد از اتمام چنانچه اجور معوقه داشته باشند دادخواست مطالبه اجور معوقه که از قرارداد مانده است را بکنید و در صورت عدم پرداخت میتوانید اموالی که به نام ایشان میباشد و یا حساب های بانکی را مسدود نمایید یا حکم جلب بگیرید اگر هم اعسار دادند بحث جداست موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

در صورت عدم کفایت ودیعه ناچارید اموالی از مستاجر را توقیف کنید . اگر هم مالی نداشته باشد میتوانید درخواست جلب وی را بکنید(البته پس از کرونا) .

درود
برای معوقات باید اگر ودیعه کفایت نمیکند دادخواست مطالبه وجه بدهید.

باسلام. روند رسیدگی متاسفانه زمان بر است. بااین حال پس از صدور رای قطعی شما میتوانید علاوه بر وصول مبالغ معوقه اجاره بها، کلیه خسارات خود را نیز مطالبه نمایید. دقت فرمایید در جلسات و دادخواست مطالبه خسارات حتما صورت پذیرد.
شما میتوانستید از ابتدا با گرفتن دستور تخلیه از طریق شورا اقدام کرده و زودتر به نتیجه برسید. اما درحال حاضر باید منتظر نتیجه قطعی بمانید و خسارات به وجود آمده را مطالبه نمایید.