وصول لایحه به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۵۸ #06909635

۴۲- نامه وارده به شماره......... مورخ ۱۳۹۹/۰۳/۲۹ از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لایحه» در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۲۹ واصل و به شماره....
سلام وقتتون بخیر، بنده پرونده ام حدود ۱ ماه پیش رای صادر شده و قطعی شده
مهلت اعتراض تا ۳۱ ام برای بیمه گذاشته بودن
الان این متن اومده واسم
آیا این اعتراض بیمه هست؟
و اینکه اگر پرونده مجدد به تجدید نظر بره برای اینکه نخوان بیمه رو به نرخ روز بدن و ما هم اعتراض نکنیم دیگه، چند مدت میشه دیه رو پرداخت کنند؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که تجدیدنظرخواهی در پرونده های کیفری توسط لایحه صورت میپذیرد ، احتمال اینکه اعتراض صورت گرفته باشد وجود دارد .