تبعات قوانین داخلی برج در ممنوعیت سکونت اشخاص مجرد

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۱۲ #06879255

سلام، اوقات به کام، فرد مجردی هستم که قبل از اطلاع از قوانین برج، واحدی را از مالک رهن کرده‌ام. هنگام نوشتن قرارداد در املاک موضوع تاهل و تجرد پرسیده نشد. پس از آن برای معرفی به دفتر مدیریت اجرایی برج رجوع کردم و مشخص شد عدم سکونت مجرد از قوانین داخلی برج است. در حال حاضر تعهد داده‌م که تا ۲۰ روز دیگر شناسنامه‌ ارائه کنم. این درحالی است که فتوکپی شناسنامه‌ی خودم و همسر سابقم را قبل از اینکه تاریخ طلاق در آن ذکر شود تسلیم دفتر کرده‌ام. اما سوال اینجاست که آیا با توجه به موارد بالا هیئت مدیره یا هر مقام دیگری می‌تواند از سکونت یا آرامشم جلوگیری کند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
جون شما مطلع نبودید و موجر هم به شما اطلاع ندادند مشکلی نخواهدبود

با سلام با توجه به عدم اکاهی شما و عدم اطلاع رسانی موجر ، شما مسئول نیستید و مسئولیت با مثجر شما هست و نه شما

با سلام،از نظر قانونی‌چنین منعی ندارد افراد مجرد همچون افراد متاهل حق رهن و اجاره آپارتمان دارند.آنچه خط قرمز است ایجاد مزاحمت است.ضمن اینکه حتی اگر در اساسنامه آپارتمان چنین چیزی که خلاف حقوق شهروندی است قید شده هنگام انعقاد قرارداد اجاره‌ شما مطلع نبودید و موجر و بنگاه باید به شما اطلاع می دادند.

سلام
از نظر قانونی مشکلی براتون پیش نمیاد

سلام اصولا در هیچ قانونی به اینکه مجردها اجازه ندارند در جای خاصی مثلا یک برج سکونت داشته باشند اشاره نشده ولی اگر در اساسنامه برج ذکر شده در صورتی نسبت به شما قابل استناد است که یا در خود قرارداد بین شما چنین مطلبی ذکر شده باشد و یا با هم در این مورد به توافق رسیده باشید و شما از این موضوع آگاهی داشته باشید

سلام اگر از موضوع مجرد بودن شما اطلاع پیدا کنند می‌توانند مانع سکونت شما بشوند.

خیر این اقدام و عدم سکونت مجرد خلاف قانون بوده و نمیتوانند شمارا اخراج نمایند.