کارشناس نظر داده که دست خط و امضا درست هست و برا دامادمون هست ولی اثر انگشت مطابقت ندارد، چیکار میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #06855779

من تقریبا ۹ سال پیش یک قطعه زمین قولنامه ایی از دامادمون خریدم
که بین خودمان قولنامه کردیم، حالا ایشون بعد از چند سال بخاطر مشکلی که با خواهرم پیدا کرده شکایت کرده که مدارک زمین رو دزدیدیم و جعل کردیم پرونده به کارشناس ارجاع داده شده
حالا کارشناس نظر داده که دست خط و امضا درست هست و برا دامادمون هست ولی اثر انگشت برا دامادمون نیست
و هم اینکه مدت قولنامه کمتر از ۵ سال است که در اصل بیشتر از ۵ سال هست
خواستم ببینم با این اوضاع من چیکار میتونم انجام بدم
ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید موضوع دقیق بررسی شود ایا شما جعلی بودن اثر انگشت ذیل قولنامه را قبول دارید یا خیر ؟ شما می توانید به این کارشناسی اعتراض بزنید