چجوری میشه قرارداد را ابطال کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #06830362

یه ملک حق امتیازی برای پدرم بوده و فوت شده ( ملک سال ها متوقف بود ) منطقه ملک سند ندارن. مدارک کامله یعنی قرارداد با تعاونی. مبایعانه حق امتیاز. فیش ها واریزی و ..... تو قرارداد اصلی ۹۱ متر بنا درج شده سال گذشته با ما تماس گرفتن بیایید قرارداد جدید ببندید که پروژه شروع به ساخت کنه ما رفتیم تعاونی گفتن چون پول واریزی شما برا ۸ سال پیشه. قرار داد ۶۹ متر از ۹۱ متر به ما دادن
منم وکالت کاری با حق امضا از بقیه ورثه داشتم امضا کردم قرارداد و پروژه فعال شده و در حال ساخته الان با ما تماس گرفتن گفتن بیاید نسخه قرارداد خودتونو بگیرید. من مراجعه کردم. گفتن اصل قرار اول که با تعاونی دارید بدید به ما این قرارداد جدید بدیم ( من قبول نکردم و فهمیدم کاسه زیر نیم کاسه هست ) و قرارداد بهم ندادن قراداد
سوالم اینه چوری میشه قرارداد ابطال کرد حق امضا من ابطال کرد؟ بقیه ورثه میگن امضا قبول نداریم باطلش کنیم
و بخوایم حق امتیاز بفروشیم ( نمی‌خوایم وایستیم ساخته شه )
بدون قرارداد آخر با قرارداد اول میشه فروخت؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه شما از همه ورثه وکالت داشته‌اید ، امضاء قرارداد دوم به منزله انصراف از قرارداد اول است و قرارداد دوم معتبر و قانونی بوده و شما مطلبی که بتوان به استناد آن قرارداد دوم را ابطال یا فسخ کرد اعلام ننموده اید

ابطال امضاء شما با توجه به وکالتی که از وراث داشته اید امکان ندارد ولی برای فروش امتیاز اگر در قراردادتان منعی برای آن ذکر نشده باشد ایراد و مانعی وجود نخواهد داشت .