مستاجر چگونه میتونه ثابت کنه که به خونه صدمه نزده و جریمه ندهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۱ #06829726

بعد اتمام قرارداد مستاجر به خاطر کرونا تخلیه نمیکند بعد چند ماه موجر حکم تخلیه میگیره ولی به خاطر لجبازی ادعا میکنه که مستاجر به ملک صدمه زده در صورتی که مستاجر خانه را همانگونه که تحویل گرفته تحویل میده مثلا کابینت ها از اول شکستگی داشته یا رنگ ساختمان دارای لکه هایی رو دیوار بوده چون ساختمان سالها دست مستاجر بوده و تعمیر نقاشی نشده

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه وضعیت سلامت لوازم موجود در خانه در قرارداد قید نشده باشد اثبات ادعا با موجر و نظر کارشناس رسمی دادگستری اهمیت دارد .

موجر باید ادعای خود را ثابت کند و البته اگر ایرادی هم در مورد اجاره بوده باید در قرارداد ذکر میشد

قرارداد باید رویت شود تا مشخص شود شکستگی کابینت در آن قید شده با نه ..اگر قید شده باشد مسولیتی ندارید

اگر شگستگی کابینت در اجاره نامه قید شده موجر نمی تواند مطالبه خسارت کند ولی اگر در اجاره نامه نوشته نشده اثبات عدم ورود خسارت به عهده شماست

درود بر شما، در این مورد بار اثبات ادعا بر دوش مدعی خواهد بود. البته قرارداد نیز بایستی بررسی شود تا مشخص شود ملک به چه شکل تحویل مستاجر شده.

درود
موجر باید ایراد خسارت توسط مستاجر را ثابت کند.

با سلام وقت بخیر
در صورت جلسه اولیه که قید میکنند چه اموالی در خانه هست با مشخصات آن قید میشود و بعد تحویل داده می شود
و باید ثابت کند که از همان اول کابینت شکسته بوده