آیا برای من ارثی جداگانه برای ازدواجم تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۰ #06821879

بنده هنوز ازدواج نکردم و می خواهم ارث پدریم را بگیرم آیا برای من ارثی جداگانه برای ازدواجم خواهند داد. ممنون میشم اگه جواب بدین.

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارث ارتباطی به سهم.الارث ندارد

خیر میزان سهم الارث ارتباطی به ازدواج کردن شما نخواهد داشت

با سلام
سهم الارث نسبت ثابتی است و ارتباطی به مجرد یا متاهل بودن وراث ندارد.بنابراین ازدواج شما هیچ تاثیری در میزان سهم الارثتان ندارد.

ارثی جداگانه در نظر نخواهند گرفت و اصولا سهم الارث ب ازدواج فرزندان و عدم ازدواج آنان ارتباطی ندارد...صرفا میتوانید سهم الارث خود را مطابق قانون مطالبه کنید.موفق باشید

سلام
وراث بعد از پرداخت مالیات ارث و مراجعه به شورای حل اختلاف و گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام به تقسیم ارث می نمایند

با سلام
ارث بعد از فوت مورث موضوعیت پیدا می کند و نحوه تقسیم ارث با توجه به نوع طبقه و درجه تعیین می شود و ارتباطی به متاهل بودن یا مجرد بودن وراث ندارد.

با درود
اگر پدر شما مرحوم شده اند، چه شما مجرد چه متاهل سهم الارث شما فرقی ندارد، (اگر مسلمان و شیعه باشید)، گاها در ادیان و مذاهب دیگر موضوع متفاوت است.