میتوان رای کمیسیون را ابطال نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #06818355

با سلام اگر در کمسیون ماده ۵۶ با سوء استفاده به نحو سهوا یا عمدا با تفسیر عکس هوایی سال ۴۶ آثار کشت مربوط به پلاک _را برای پلاک _منظور نمایند در صورتی که پلاک _منفک از پلاک _می باشد و کمسیون به ناحق آثار کشت سال ۴۶ پلاک _را جهت پلاک _منظور کرده و رای صادر گردیده با توجه به تخلف صورت پذیرفته با مراجعه به کدام مرجع قانونی میتوان رای کمسیون ماده ۵۶(قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها) را ابطال نمود.با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تنها مرجع صالح برای رسیدگی به مطلق اعتراضات به اجرای ماده ۵۶ قانون جنگلها ومراتع هیات موضوع ماده واحده قانون تعیین تکلیف اراضی اختلافی موضوع اجرای ماده ۵۶ قانون جنگلهاو مراتع میباشد .

باید از طریق دفاتر خدمات قضائی اعتراض خود به رای صادره در کمیسیون ماده ۵۶ را مطرح نمایید . رسیدگی به اعتراض فوق در صلاحیت محاکم حقوقی می باشد . البته در بعضی استانها شعبات ویژه ای برای رسیدگی به اعتراضات تعیین شده است .

سلام.سوالتان واضح نیست.آرای کمیسیون ماده ۵۶ قابل اعتراض می باشد در دادگاههایی که در مرکز استان یا ممکن است در شهرستانها در نظر گرفته باشند.بستگی به پرونده شما دارد که کجا قابل رسیدگی باشد.و نحوه پرسش شما به نظر می رسد به نحوی باشد که در پرونده ای دخالت نداشته اید و شخصی حکمی گرفته و عکسهای هوایی کشت نشان داده و نسبت به آن معترض هستید؟ در این صورت ممکن است شما سمتی در این پرونده نداشته باشید و خق ورود به این پرونده را نداشته باشید یا اگر حقی برای خود قائل هستید و پرونده بین منابع ملی و شخص دیگری بوده میتوانید اعتراض ثالث کنید نسبت به آن و ... /// سوال شما خیلی واضح نیست و نیاز به مشاوره بیشتر با شما هست و پاسخ فقط بر اساس فرضیاتی هست که در ذهن اینجانب ایجاد شدند.