دیرکرد پول رو هم میتونم ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۴ #06794407

سلام. روز بخیر. من یک سال پیش یک پولی رو به کسی قرض دادم و دائما در این یک سال هی میگه حالا میدم حالا میدم و یک سال گذشته و یک قرون هم برنگردونده. هیچ مدرکی ازش ندارم که پول بهش دادم فقط پرینت حساب هایی که پول ریختم براش رو دارم و این پول حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هست. میخواستم ببینم میتونم ازش شکایت کنم
ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی طرح کنید

ابتدا اظهارنامه برای وی ارسال نمایید در صورت عدم اقدام می توانید دادخواست مطالبه وجه را به انضمام خسارت تاخیر تادیه را طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نمایید

بله میتوانید دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریز وجه بدهید . خسارت تاخیر از زمان مطالبه رسمی یا ارسال اظهارنامه یا دادخواست محاسبه خواهد شد

ابتدائا اظهارنامه مبنی بر بدهکاری و استرداد وجه مقروضه ب ایشان بدهید و درصورت عدم توفیق میتوانید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه خود علیه ایشان تنظیم نمایید در روند رسیدگی نیز ب پرینت حسابها و فیش های پرداختی استناد کنید بله میتوانید خسارت تاخیر تادیه رو هم در دادخواست از ایشون مطالبه نمایید

با سلام
بهتر است ابتدا اظهارنامه ای برای وی بفرستید و ایشان را ملزم به استرداد وجه نمایید و اگر همکاری نکرد بایستی از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمایید

سلام . اگر اظهارنامه برای مطالبه طلب از ایشان دارید می توانید از ایشان خسارت تاخیر را نیز مطالبه کنید

با سلام
نخست به طرف مقابل اظهارنامه مطالبه وجه واریزی ارسال نمایید در صورت عدم پیگیری طرف مقابل دادخواست مطالبه جه به انضمام خسارت تاخیر در پرداخت علیه طرف مقابل اقدام نمایید