چطور میتونم خسارت وارده به خودمو ازشون بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۵ #06793200

سلام من در یک مزاده ملک برنده شدم و بعد از پرداخت مبلغ مزایده اجرای. احکام ملک رو به من تحویل نداد و همینطور بهانه اوردن و الان چهار ماهه که گذشته زنگ زدن گفتن بیاید پولتون روو پس بگیرین

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

نسبت به احقاق حق شما دعوای شیرین و قابل دفاع است.

می توانید دادخواست مطالبه خسارت را علیه مسوول برکزاری کننده مزایده را تقدیم دادگاه کنید

درود بر شما، چنانچه این اقدام به صورت غیرقانونی بوده باشد، می‌توانید علیه ایشان طرح دعوی کنید، توصیه می‌شود از طریق یک وکیل این مهم انجام شود.

با سلام. وظیفه اجرای این حکم با قاضی اجرای احکام شعبه مربوطه هستش و اگه از اجرای حکم که همان انجام امور لازم جهت انتقال ملک به نام شماست، سرپیچی میکند، تخلف است و ابتدا باید این تخلف را به سرپرست کل همان مجتمع قضایی گزارش دهید و نهایتا اگر نتیجه مطلوب حاصل نشد در دادسرای انتظامی قضات از قاضی اجرای احکام مربوطه شکایت کنید.
ضمنا کلیه مدارک مربوط به مزایده را پیوست نمایید.

درود
به محض قبول مزایده مالکیت به شما منتقل شده می توانید طرح دعوی کنید.

دادخواست مطالبه خسارت بطرفیت مسئول برگزار کننده مزایده بدین
دلایل و علت و مستندات خودرا توسط وکیل متخصص شرح داده و......

با درود
اگر به سبب غیر قانونی از شما منفعتی تلف شده است، می‌توانید مطالبه خسارت نمایید