آیا میتوانم از حکم ابتدایی درباره مهریه برای دو مورد دیگر استفاده کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱ #06767442

سلام
من چند وقتی هست که برای مهریه محکوم شدم ولی هنوز رای نیومده اما باخبر شدم هر یه سال یکی باید یکی پرداخت کنم در همین مدت خانوم دوباره رفته دو تا ۵ تا جداگونه در حل اختلاف به اجرا گذاشته (به فاصله زمانی بیست روز)
حالا سوال اینه من میتونم از حکم اولی مهریه برای اون دو تا استفاده کنم؟
یعنی دیگه برای اعسار شهود و نامه از بانک و ... نگیرم یا هر بار که خانم مهریه به اجرا میگذاره باید هم شهود ببرم و هم نامه بانک و راهنمایی رانندگی؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای هر پرونده جداگانه باید اقدام به اخذ اعسار نمایید

تا اقساط مهریه اول تمام نشود . نوبت به مهریه بعدی نمی رسد

با سلام
در پرونده دومی که بابت مهریه اقدام شده است نیز باز هم باید به شهادت شهود بابت اثبات عدم توان مالی خود استناد نمایید ضمنا می توانید به رای صادر قبلی مبنی برا پرداخت اقساطی مهریه نیز استناد نمایید.