اینکه قرارداد استخدام پیمانی یک کارمند بدون تشکیل دادگاه اداری ۲ مرتبه فسخ یک طرفه شود، آیا در قوانین جرم انگاری شده است یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۱ #06701456

سلام علیکم
اگر مدیری یکی از کارمندان تلاشگر خودش رو صرفا به این خاطر که در یک مورد که منافع بیت المال و جان مسلمین را بر دستور مدیر مقدم دانسته، فسخ استخدام پیمانی بکنه و مجددا پس از مدتی فسخ رو کان لم یکن بکنه، مجددا ۳ سال بعد و در اثر اقدام مجدد همین کارمند به حفظ منافع بیت المال به دلیلی واهی قرارداد استخدام پیمانی وی رو فسخ بکنه، صرفنظر از اینکه موضوع از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری هست، با توجه به اینکه اقدام این مدیر در واقع ایجاد رعب و وحشت در کارمندان دیگر به منظور جلوگیری از استقلال نظر آنها و ممانعت از مقدم دانستن اهداف نظام و انقلاب و جان و مال مردم بر دستورات مدیر صورت گرفته، که البته قرائن براین امر حکایت می کنند، و الا در کدام سیستم اداری قرارداد استخدام پیمانی یک کارمند بدون تشکیل دادگاه اداری ۲ مرتبه فسخ یک طرفه می شود؟؟؟ آیا در قوانین جرم انگاری شده است یا خیر؟؟
فسخ استخدام پیمانی به استناد ماده ۶ آیین نامه استخدام پیمانی صورت می گیرد، گرچه بر نسخ شدن یا نشدن این قانون بحث بوده و موضوع در دیوان عدالت اداری قابل طرح می باشد، هدف از طرح سؤال، جلوگیری از چنین قدرت نمایی هایی در برابر افراد وظیفه شناس و حقوق مردم هست.
بگذریم از اینکه نام سازمان مورد نظر چی هست !!!!!

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که خلاف موازین اداری و سازمانی حرکتی انجام شود هرچند به نفع،مدیر میتواند قبل از تشکیل دادگاه با تشخیص خود کارمند را تعدیل موقت یا فسخ استخدام نماید و پس از ورود دیوان عدالت اداری تشخیص با دیوان میباشد مبنی بر حق بودن مدیر یا کارمند