مدعی خیانت در امانت است، چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #06695733

باسلام و خسته نباشید.
یک هفته پیش یکی از افرادی که با هم کار میکردیم از من کمک خواست که یک حساب کاربری که هکش کرده بودند، برایش برگردانم با صبحت کردن با مسئولان شرکت خدمات رسانی حساب و در عوض مبلغی را به من پرداخت کند/ من نیازی به جیمیل او نداشتم و فقط نیاز به مشخصات حساب هک شده را داشتم نه جیمیل! که خودش با اختیار جیمیل و پسورد حساب کاربریش را برای من فرستاد
بعد از درست شدن حساب کاربریش، قرار شد مبلغی پرداخت نماید، و همچنین تعداد ۴۰۰ گلد که به طور امانی داده بودم دستشون و به من این ۴۰۰ گلد خودم را به خودم برنگرداند و همچنین مبلغ بابت حق و زحمتم به من برنگرداند و تلفنی گفتم پرداخت کن و ایشون قبول نکرد و گفت جیمیل مال خودت و من هم پاک کردم حالا بد از چند روز من را تهدید کرد و مدئی شده که تو خیانت در امانت کرده ای و حساب من را هک کرده ای و از دستت شکایت میکنم و همچنین فهاشی و توهین توسط SMS که موجود میباشد برای من ارسال نموده /
مدارکی که دارم :
اطلاعات حساب خود را در یک پیام رسان دیسکورد برایم فرستاد
و تلفنی با هم طی کرده بودیم
پیام های توهین آمیزش هم به خط تلفن همراهم موجود میباشد
من باید چه عملی انجام بدم ممنون میشم راهنماییم فرمایید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیانت در امانت یعنی مالی امانت داده شود و میبایست مسترد شود یا به مصرف معینی برسدو شخص نگهدارنده آن را به ضرر مالکین یا متصرفین استعمال تصاحب یا تلف و مفقود کرده است. در مضووع شما شرایط خیانت در امانت محقق نشده است.

با سلام
چون آی پی شما ثبت گردیده
پیام های ایشان را محفوظ دارید
قبل از هر اقدامی علیه ایشان به جرم توهین و افتراء شکایت نمایید

ایشان دلیل اثباتی کافی مبنی بر اینکه آدرس و پسورد جیمیل را در اختیار شما قرار داده ندارد و اصل بر این است که شخصا از جیمیل استفاده کرده