امکان توقیف منزل زوجه متوفی بابت بدهی متوفی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸ #06685769

سلام، همسر خواهرم دوسال پیش به طور ناگهانی فوت شدند و فرزندی هم نداشتند. از سهم‌الارثشون یک ماشین و یک ملک نیم ساخته داشتند و یک خانه که داخلش سکونت داشتند. سند خانه هم به نام خواهرم شده بود قبل از فوت. ایشون کاسب بودند و در مغازه پدرشون کار می‌کردند و قبل از ازدواج گفته بودند که سه دانگ مغازه برای ایشون هست و بعد از فوت متوجه شدیم که صوری بوده و سند رسمی به نام نبوده و والدینش زیرش زدند و منکر شدند. از سال قبل متوجه شدیم که بدهی سنگین مالی داره و با طلبکار توافق کرده که اگر اجناس طلبکار و یا پولش رو پس نده، هروقت که طلبکار خواست به ازای هر روز تاخیر ده میلیون بپردازه. سال پیش خواهرم برای انحصار وراثت درخواست دادند و تقاضای مهریه کردند، مهریه ایشون ۱۱۰ سکه بود. دولت ماشین رو به مزایده گذاشت و به خواهرم واگذار کرد به ازای بخشی از مطالبات. اما طلبکار تقاضای توقیف اموال رو دادند و ماشین رو با وجود اینکه به اسم خواهرم بود ولی هنوز سندش نیومده بود توقیف کردند. حالا می‌خواستم بدونم امکان داره خونه رو ازشون بگیرند؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام
توقیف ملک جهت ادای دیون متوفی از اموال خود متوفی صورت می گیرد نه از اموال دیگران ودر پرسش شما با توجه به ابنکه منزل را همسر خواهرتان در زمان حیات به نام ایشان نموده است امکان توقیف ملک وجود ندارد و در مورد مهریه نیزامکان وصول آن از مابقی اموال متوفی وجود دارد.

سلام ، با توجه به اینکه سند ملک بنام خواهرتان است بنابراین توقیفی صورت نخواهد گرفت.

اگر سند ملک به نام خواهرتون باشه امکان توقیف به دلیل بدهی همسرشون وجود ندارد.

باسلام
توقیف اموال جهت ادای دیون متوفی مربوط به اموال خود متوفی هستند و اموالی که متوفی به اشخاص دیگر انتقال داده را
شامل نمی شود

با سلام
خیر با توجه این که ملک مذکور رسما به خواهرتان منتقل شده است توقیف آن بابت دیون متوفی امکان پذیر نیست.

با سلام سند مالکیت قبل از فوت بنام خواهر شما بوده و مالکیت محرز است

با سلام اگر خانه به نام خواهرتان باشد قابل توقیف نیست، اگر خواهرتان نسبت به مابقی مهریه اقدام کنن می توانند هر چیز دیگری که به نام متوفی بوده را تا سقف مهریه پوشش دهد توقیف و مزایده بگذارد.