اگر کارمند رسمی استخدام شده در اداره دولتی داشته باشد، آیا اداره حق عدم پرداخت حق سنوات را دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۸ #06631251

با سلام و احترام
لطفا ماده قانونی یا تبصره مرتبط با قانون استخدام کشوری را در این مورد بفرمایید زیرا مسئول مرتبط با موضوع در اداره می گوید تعلق نمی گیرد.
سپاس

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قانون خدمات کشوری موضوعی به عنوان حق سنوات مطابق آنچه در قانون کاربرای کارگران در نظر گرفته شده وجود ندارد . به کارمندان مشمول قانون خدمات کشوری تنها بابت سنوات اشتغال حق سابقه ای به حکم حقوقی سالیانه افزوده میشود .

من منظور شما را متوجه نشدم ولی اگرمنظورتان پایه سنوات هستش به مدت کارکردمشمول دریافت هستین یعنی کلیه مزایا به استثنای حق اولاد که باید۱سال سابقه باشه بقیه موارد به نسبت مدت زمان کارکرد شامل می شود

اگر منظورت پایه سنوات سالانه است در اینصورت باید سنوات شما را به تناسب مدت کارگرد اعمال کنند ولی اگرمنظورت سنوات پایان خدمت هست باید بدن و نیاز به ماده تبصره وماده نیست
درصورت عدم پرداخت شکایت کن