انحصار وراثت پس از فوت شوهر چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۴۳ #06612044

سلام
همسرم( زوج ) فقط یک ماشین بنام خودش دارد و بقیه اموال مثل خانه و ماشین و بقیه لوازم بنام خودم می باشد ( کلیه اموال توسط خودم خریداری شده است ) مراحل انحصار وراثت چگونه است؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به شورای حل اختلاف جهت صدور انحصار وراثت مراجعه نمایید

سلام شما باید با داشتن مدارک از جمله گواهی فوت متوفی سند ازدواج استشهادیه دفاتر اسناد رسمی شناسنامه متوفی و ورثه دادخواست گواهی حصر وراثت را با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید ملاک یرای انتخاب دفتر خدمات الکترونیک آخرین محل اقامت متوفی است سپس بعد از صادر شدن گواهی ورثه مشخص و میتوانید برای تقسیم ماترک و سهم الارث اقدام کرد

با سلام - شما میتوانید در آخرین محل اقامت متوفی به شورای حل اختلاف مراجعه نموده ودرخواست گواهی انحصار وراثت دهید که در آن گواهی صادره ماترک متوفی مشخص وسپس ورثه هم مشخص میشوند ودر آخر ماترک بین ورثه تقسیم وسهم الارث هر ورثه معلوم میگردد.

سلام
قبل از هر چیز باید کلیه مدارک هویتی متوفی و وراث را به همراه شهادت دو نفر شاهد مبنی بر اینکه وراث متوفی چه کسانی هستند تهیه و متعاقبا اقدام به ثبت دادخواست تقاضای صدور گواهی انحصار ورثه نمایید

سلام وقت بخیر
با مراجعه به شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه قانونی متوفی می توانید گواهی انحصار وراثت دریافت کنید، ورثه و سهم الارث هر شخصی مشخص می شود، اموال متوفی تعیین می شود.