شکایت از کارفرما بابت حق و حقوق به چه نحو است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #06577507

باسلام.
بنده به مدت یک سال و سه ما در یک کارگاه کار کردم. بعد از مدتی اخراج شدم و در ازای عدم نیاز یسری مدارک که با کارفرما تسویه حساب انجام داده ام را امضا کردم. البته در ابتدای کار هم، برگه سفید امضا را هم امضا کرده بودم. الان یک سال از بیمه بیکاری من گذشته و دوباره به مدت ۴ ماه در کارگاه مشغول شدم که بیمه ۲ ماه برایم رد نشده. با مراجعه به وزارت کار متوجه شدم میتوانم حق و حقوق سال های پیش را هم از کارفرما طلب کنم. در جلسه اول رسیدگی رای به نفع بندا صادر شد.ولی بعد از اعتراض کارفرما در جلسه تجدید نظر گفتند چون بیمه بیکاری گرفتید به منزله تسویه حساب با کارفرماست.بدون اینکه از کارفرما فیش بانکی یا حتی رسید پرداخت بخواهند.فقط اصرار داشتند که همینجا با یه مبلغ ناچیز توافق کن که بنده قبول نکردم. حتی بنده به پارتی بازی هم در هیات تشخیص شک کرده ام. من بای

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که بر علیه شما رای صادر شده باشد میتوانید به ان رای معترض باشید و با استناد به تمامی مدارک و شواهد موجود اعتراض نمایید

رای هیات تشخیص اداره کار قابل اعتراض و شکایت در دیوان عدالت اداری است .