آیا مادر ایرانی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۱ #06496746

سلام جسارتا، بحث تابعیت مادر ایرانی، قانون میگه ملاک ایرانی بودن مادر، اسناد سه جلی او هست. سوالم این هست اگر مادری که تابعیت ایران را دارد، یعنی شناسنامه و کارت ملی ایران را دارد، اما تابعیتش اکتسابی، آیا مادر ایرانی محسوب میشه یا خیر؟ با سپاس

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق بند ۶ ماده ۹۷۶ قانون مدنی تبعه ایران محسوب واز کلیه حقوقی که برای ایرانیان مقرر است بهره مند می شود بجز موارد ماده ۹۸۲قانون مدنی

سلام. با توجه به آیین نامه که مادر ایرانی را تعریف کرده و همچنین با توجه به نص قانون که ملاک را اسناد سحلی مثل شناسنامه می داند، به نظر میرسد تابعیت اکتسابی جزو موارد مادر ایرانی محسوب نگردد والا لزومی به ذکر اسناد سجلی نبود