اتهام سرقت تعزیری زده شده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۸ #06474154

سلام روز به خیر در پناه خداوند مهربان باشید من با خانومم ۶ ماه ازدواج کردیم و از همسر سابقشان دو سال و نیم بابت خیانت و دست بزن جدا شدن و بعد طلاق هم سه تا بچهاشون پیش خانوم بنده بودن در شهر میناب بندر عباس ولی از ان موقع که متوجه شد ما ازدواج کردیم و خواست تهران بیاید بچهارو گرفت و بابت وسایت خانه بعد سه ماه اعلام سرقت کرد که خانوم بنده چون بسیار راستگو هست به دادیار پرونده گفته چیارو برای اون بوده برده و میتواند بیاد ببرد بماند که همه چیو دوتا دوتا نوشته بود و پسر بزرگشون هم امده و به دادیار گفته که مادرم به خاطر ما برده وسایلو ولی باز دادیار روی اتهام پا برجاست هرچیم میگیم اینا زنو شوهر بودن استرداد باید بشه نه سرقت دیگه چیکار باید میکردیم نکردیم
قرار نهایی: مباشرت در سرقت مستوجب تعزیر یک دستگاه تلویزیون سامسونگ و یک دستگاه یخچال سامسونگ و یک عدد پنکه و چهار عدد پتو و دو عدد فرش دوازده متری و یک دستگاه کامپیوتر و ظروف آشپزخانه و یک عدد هواپز که شاکی حاضر به بیان دقیق تعداد و مشخصات و نوع و ارزش اموال برابر صورتجلسه برگ ۷۷ پرونده نبوده است موضوع شکایت آقای_________ فرزند ___، پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت،
نظر به محتویات پرونده و با عنایت به دالیل حاصله بدین شرح: ۱ .شکایت شاکی ۲ .گزارش ضابطین ۳.اقرار متهم مبنی بر اینکه اموال یاد شده
در مالکیت شاکی بوده و اموال را از طریق بارگیری با کا کامیون به تهران ارسال نموده است وهم اکنون در تهران و تحت تصرف ایشان میباشد لذا بزه انتسابی محرز بوده و با تو جه به انطباق موضوع مانحن فیه با ماده ۶۵۶ قانون مجازات اسالمی بخش تعزیرات ۱۳۷۵همچنین مستند ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصالحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعالم می گردد

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
همسر شما پیش از هر چیز باید به قاضی عدم سوء نیت خود را از انجام عمل و استفاده فرزندان مشترک از وسایل یاد شده را اعلام مینمودند .
فاصله زمانی اطلاع شاکی از جابجائی اموال تا زمان شکایت نیز باید توسط قاضی محترم مورد توجه قرار میگرفت که این امر دفعتا انجام نگرفته و موارد دیگری در شکوائیه وجو دارد .
لکن اقرار به جرم سرقت مهمترین راه برای اثبات جرم است. اولین راه اثبات جرم سرقت نیز اقرار کردن سارق به ارتکاب این جرم است. بنابراین اگر متهم در دادگاه تنها یک بار به جرم سرقت اقرار کند، جرم ثابت شده است و مجازات برای او در نظر گرفته می شود.
در جرم سرقت علم قاضی نیز یکی از ادله اثبات دعوی است . در نحوه رسیدگی به جرم سرقت ، تحقیقات لازم در دادسرا توسط دادستان ، بازپرس و دادیار صورت می گیرد و کیفرخواست به دادگاه و نزد قاضی فرستاده می شود . قاضی با توجه به مستندات از قبیل نظر کارشناس ، تحقیقات محلی ، گزارش ضابطان دادگستری و ... اطلاعاتی را درباره جرم بدست می آورد و نشانه هایی را برای اثبات جرم در نظر می گیرد . به نشانه ها و اماراتی که قاضی برای اثبات جرم به آنها استناد می کند ، علم قاضی می گویند که می تواند مبنای اثبات جرم سرقت باشد .
اما..... با بازگرداندن لوازم یاد شده و صرفا اخذ رضایت از شاکی میتوانید از مجازات رهائی یابند .