میتونم واسه این سه ماه و نیم که من رو رها کردن ایشون رو به جرم ترک انفاق زندانی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۸ #06449718

سلام وقت بخیر
بنده زوجه هستم و به جرم ترک انفاق از همسرم شکایت کردم ایشون از تاریخ ۶/۳۰ منزل مشترک رو که به نام بنده بود ترک کردند و در تاریخ ۱۰/۱۵ یه خونه اجاره کردند ایشون به دروغ مدعی شدن من ایشون رو از خونه بیرون کردم و خانوادشون هم به دروغ شهادت میدن،من یا اینکه ایشون و خانوادشون میگن من انداختم بیرون میتونه محکمه پسند باشه برای ترک انفاق؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منزل توسط ایشان تهیه شده و نفقه واریز نموده ترک انفاق به نتیجه ای نخواهد رسید

بادرودوسلام مدعی باید ترک انفاق را احرازواثبات نماید.

در ترک انفاق جرم باید ثابت شودشما دادخواست حقوقی ترک انفاق بدهید

درود
شاکی باید ترک انفاق را ثابت کند.

با احترام .شما باید با شهادت شهود و ادله بتوانید ثابت کنید

در جرم کیفری ترک انفاق باید جرم اثبات شود. دادخواست حقوقی ترک انفاق دهید.