دادخواست مطالبه مقداری کمی از خسارت به عنوان علی الحساب بدهم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۸ #06376960

در قرارداد پیس فروش ساختمان مبلغ روزانه خسارت قراردادی مشخص است.اگر برای کاهش هزینه دادرسی دادخواست مطالبه خسارت قراردادی طبق نظر کارشناس بدم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟چون بخوام کل خسارت بزنم ۲۰۰ ملیون می شه و هزینه دادرسی بالا می ره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدای هزینه دادرسی می توانید اعسار بدهید ...

درود
چون مبلغ خسارت مشخص است دفتر خدمات قضایی با رویت مدارک شما این کار را انجام نمی دهد بهتر است نسبت به هزینه دادرسی در دادخواست خود اعسار را مطرح کنید.

با سلام
در صورت مشخص بودن مبلغ خواسته ، متاسفانه امکان مقوم به مبلغی جزیی وجود نخواهد داشت لذا بهتر است اقدام به تقدیم اعسار از پرداخت هزینه ی دادرسی نمایید

همزمان با دادخواست مطالبه خسارت اعسار از هزینه دادرسی را نیز مطرح کنید

درصورتیکه شرایط استفاده از قانون اعسار را ندارید می توانید فعلا مقداری از خسارت را مطالبه نمایید و این موضوع را در متن دادخواست ذکر نمایید که نسبت به باقیمانده در فرصت مناسب اقدام می شود .

با سلام بهترین روش دادخواست به همان مقدار ۲۰۰ میلیون ولی اعسار هزینه دادرسی بدهید تا در اخر پرداخت نمایید

اعسار از هزینه دادرسی بدهید.