آیا اجرای احکام دیه را پرداخت میکند یا بیمه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۵ #06349030

با سلام در تصادف جرحی غیر عمدی رای صادر شد و قطعی شد الان پرونده رفت به احکام اجرا سوالم اینه که ایا الان بیمه ایران به من دیه را پرداخت میکند یا به احکام اجرا؟ و احکام اجرا به من واریز میکنه دیه رو؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حسب نامه اجرای احکام توسط بیمه پرداخت میشود

پرداخت دیه برعهده بیمه است

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

شرکت بیمه بعداز تکمیل پرونده خسارت در وجه زیاندیده چک صادر می نماید

اجرای احکام طی نامه ای شماره حساب صندوق دادگستری را به بیمه اعلام می نماید و پس از واریز دیه از سوی بیمه به حساب دادگستری شما به اجرای احکام مراجعه می نمایید وبا ارجاع به امورمالی به شما چک میدهند تا وصول نمایید

با سلام ووقت بخیر
باید تشکیل پرونده اجرا یی انجام شود و از بیمه به شما پرداخت شود .