میتوانم همسرم رو مجبور به تهیه یک مسکن بکنم، تحت این عنوان که مسکن فعلی در شان من نیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۷ #06292365

سلام. من ۸ ساله که با خانواده همسرم و بردار همسرم در واحد های جداگانه زندگی می کنیم.
و اختلافاتی جزیی وجود داشت و من همیشه سکوت می کردم، تا اینکه چند ماه پیش تصمیم گرفتم جوابشون رو بدم / در یک درگیری لفظی من رو هل داد و کوبید به دیوار.
در حالی که من تنها بودم و فقط بچه ۵ سالم شاهد ماجرا بود.
و دیدن هر روز ان ادم تو حیاط ، راه پله ، ... به من اضطراب زیادی وارد می کنه.
اگرچه دیگه هیچ صحبتی نمی کنیم.
حالا سوال من اینه که:
۱. آیا من می تونم ازش شکایت کنم، با توجه به اینکه شاهدی ندارم؟
۲. همسرم تمایلی به رفتن از این آپارتمان نداره، آیا می تونم از راه قانونی عمل کنم، و همسرم رو مجبور به تهیه یک مسکن بکنم، تحت این عنوان که مسکن فعلی در شان من نیست و من آرامش روحی ندارم.؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید تحت عنوان ضرب و شتم موضوع ماده ۵۹۷ قانون مجازات اسلامی بخش دیات از او شکایت کنید و اثبات این موضوع را به سوگند یا علم قاضی و .. واگذار کنید. در خصوص مسکن نیز اگر جایگاه خانوادگی شما بالاتر از سطح مسکن فعلی باشد و یا شما امنیت جانی در این مسکن نداشته باشید بله می شود.

با سلام خیر این امر امکانپذیر نیست.

با سلام چون انتخاب مسکن با زوج است لذا شما باید در منزلی که شوهرتان تعیین کرده زندگی کنید مگر اینکه شرط حق مسکن در شروط ضمن عقد به شما داده شده باشد اگر زندگی کردن با زوج در یک مسکن برای شما خوف و خطر جانی دارد با اثبات ان در دادگاه میتوانید تقاضای مسکن جداگانه داشته باشید بدون داشتن دلایل کافی برای اثبات دعوا نمی توانید اقدام به طرح دعوی کنید چون رد می شود

با توجه به عدم داشتن مستندات کافی شکایت شما را به جایی نخواهد برد .

با سلام و احترام شکایت شما به هیچ جا نخواهد رسید چون مدرک و دلیلی ندارید همچنین در مورد دوم چنانچه منزل مستقل نباشد فقط میتوانید تقاضای منزل مستقل نمایید در غیر اینصورت حق انتخاب محل سکونت نداشته باشید شما نمی توانید کاری کنید جز با توافق موفق و پیروز باشید

متاسفانه چون مسن علیحده می باشدخیر

درود بر شما
در صورت طرح شکایت بدون ارایه دلایل و مستندات شکایت شما رد خواهد شد . با توجه به تهیه مسکن مستقل و اختیارتعیبن محل مسکن با زوج ، خیر متاسفانه نمیتوانید ‌ .